preloader
Basamid G 20 kg talajfertõtlenítõ szer III.

Basamid G 20 kg talajfertõtlenítõ szer III.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
dohány, zöldségfélék, dísznövény palántanevelõ ágyaknövényparazita fonálférgek (szabadon élõ fonálférgek, gyökérgubacs-fonálféreg, csírázó gyommagvak, kórokozó talajlakó gombák, talajlakó kártevõk (drótférgek, cserebogár pajorok, mocskospajor, stb.)250 g/m3nk
zöldségfélék, dísznövények (szab.f., zárt term.b.), díszfaiskola, erdészeti csemetekertek, gyümölcs- és szõlõiskolák, gyógynövényeknövényparazita fonálférgek (szabadon élõ fonálférgek, gyökérgubacs-fonálféreg, csírázó gyommagvak, kórokozó talajlakó gombák, talajlakó kártevõk (drótférgek, cserebogár pajorok, mocskospajor, stb.)50-60 g/m2nk
gyümölcsfélék, szõlõ, komlónövényparazita fonálférgek (szabadon élõ fonálférgek, gyökérgubacs-fonálféreg, csírázó gyommagvak, kórokozó talajlakó gombák, talajlakó kártevõk (drótférgek, cserebogár pajorok, mocskospajor, stb.)40-100 g/m2nk

Leírás

Javasolt Növényvédelmi Technológia

A kezelés finom morzsalékos talajon végezhető el. A felületre kézi vagy gépi úton egyenletesen kijuttatott granulátumot 10-15 cm, szőlő-, gyümölcstelepítés esetén.

20-25 cm mélyre be kell dolgozni. A szer nedvesség jelenlétében 15-20 °C között gyors gázosodás útján fejti ki hatását, emiatt alacsony talajnedvesség esetén a kezelést követően 5-6 mm-es öntözés szükséges. A tartós hatás érdekében a kezelt területet, illetve földkupacot célszerű fóliával takarni.

A kezelést követően általában 2 héttel, míg alacsonyabb hőmérséklet (5-10 °C) esetén 3-4 héttel a talajt fel kell lazítani, illetve át kell lapátolni.

A vetés, ültetés vagy telepítés előtt tesztvizsgálattal (saláta- vagy zsázsateszt) meg kell győződni arról, hogy a talaj mentes-e fitotoxikus szermaradványoktól. Ha a teszt alapján csírázásgátlást tapasztalunk a talaj fellazítását, szellőztetését meg kell ismételni.

A talajfertőtlenítő készítménnyel együtt szerves trágya és talajjavító meszező anyagok kijuttatása tilos! Azokat a forgatás előtt kell a területre kijuttatni. Zárt termesztőberendezésben történő alkalmazása csak növényektől mentes, üres házban történhet.

A készítmény kizárólag talajfertőtlenítő szerként használható fel! Ugyanazon a területen háromévente legfeljebb egyszer alkalmazható!

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

 

 

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagdazomet
Hatóanyag mennyiség965 g/kg
GyártóUPL
RendeltetésTalajfertõtlenítõ szer
KészletRaktáron

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó