preloader
Agroblen 11-21-09+6MgO 8-9HÓ 25 kg mûtr.
Agroblen 11-21-09+6MgO 8-9HÓ 25 kg mûtr.

Agroblen 11-21-09+6MgO 8-9HÓ 25 kg mûtr.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Leírás

Összetétel:

Nitrogén Foszfor Kálium Magnézium
11 21 9 6

Felhasználás:

Az Agroblen Total 11-21-09+ 6MgO burkolt, szabályozott tápanyagkibocsátású műtrágya. A teljes 8-9 hónapos vegetációs ciklus alatt elegendő tápanyagot szolgáltat a növény számára. A gyümölcsfák gyökérzónájába juttatva a készítmény akár két tenyészidőszakon keresztül is biztosítja a tápanyagellátást. A folyamatos táplálás egyenletes növekedést eredményez.

Ez az összetétel extra foszfor forrást tartalmaz, mely serkenti a gyökerek fejlődését. Extra magnézium tartalmának köszönhetően fokozza a fotoszintézist és növeli a növény energiáját.

A legjobb eredményt akkor érheti el, ha a növekedési ciklus második felében vízben oldódó műtrágyával felülkezeli az állományt.

Kiegyensúlyozott NK tartalmú, extra P tartalommal rendelkező műtrágya
100%- ban burkolt NPK és burkolatlan MgO szemcséket tartalmaz
8-9 hónapos folyamatos tápanyagellátást biztosít
Magas magnéziumtartalma fokozza a fotoszintézist és a növény energiáját
Biztonságosan használható a tenyészidőszak korai szakaszában is
Minimálisra csökkenti a tápanyagok kimosódásának veszélyét eső vagy öntözés során
Kiváló alapműtrágya fiatal ültetvények kezelésére

Ültetőgödrös, sor kezeléses vagy felülszórásos módszerrel is alkalmazható.  Kerülje a közvetlen gyökérkontaktust, de a terméket az aktív gyökérzóna közelébe juttassa ki! 

Telepítéskor közvetlen az ültetőgödörbe szórható, az ültetéssel egy menetben. Dózisa: kb. 2 dkg/csemete. A növény belehelyezése előtt javasolt egy-két centi földet is alá helyezni. Már meglévő ültetvény esetén, felülkezelésnél a gyökérzónába készített gödörbe szórható, öntözött terület esetén a szórófej közelében érdemes elhelyezni.

Sor kezelésnél kultivátorozással egy menetben kijuttatható.

Felülszórás esetén a talajra kiszórt terméket max. 10 cm mélységig dolgozza be egyenletesen.

Amennyiben a kijuttatás után nem esik eső, az öntözés nagyban javítja a termék teljesítményét. Ha lehetséges, alkalmazza a Agroblen terméket közvetlenül a csepegtetőtestek alatt.

Kijuttatás javasolt időpontja ültetéssel egy menetben vagy legkorábban 1 héttel ültetés előtt. Ne használjon olyan kiszóró berendezést mely ledarálhatja a részecskéket és/vagy megsértheti a műtrágya bevonatát!

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
GyártóPRENOR
RendeltetésSzórható mûtrágya
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó