preloader
Novagib 1L növekedésszabályozó szer III.

Novagib 1L növekedésszabályozó szer III.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

 • Kategória:
 • Cikkszám:
  IN001052
 • Forgalmi kategória:
  III
 • Gyártó:
  SUMIAGRO
Kultúra Károsító Dózis É.V.I
almaparásodás csökkentése0,5l/hank
körtegyümölcsméret növelése,hasadás megelõzése0,6-1,2l/hank

Leírás

Előírt növényvédelmi technológia:

 

 • Alma

 ültetvényekben az arra érzékeny fajták parásodásának csökkentésére, a termések hasadásának megelőzésére, a gyümölcsök méretének növelésére 0,5 l/ha dózisban, teljes sziromhullás időszakától kezdődően, 2-3cm-es gyümölcsmérettel bezárólag maximum 4 alkalommal 7-10 napos permetezési forduló betartásával célszerű alkalmazni a készítményt.

 • Körte

 ültetvényekben a gyümölcs kötődésének fokozására, virágzás végéig 1,2 l/ha dózisban maximum 1 alkalommal, vagy 0,6 l/ha dózisban maximum 2 alkalommal, 3 napos kezelések közötti időintervallum betartásával célszerű alkalmazni a készítményt. A kezeléseket légporlasztásos permetezőgéppel, 300-1000 l/ha permetlémennyiséggel javasolt elvégezni. A kijuttatás során törekedni kell, hogy a permetlé a lombozat belsejében is megfelelő borítottságot érjen el.

 

Két kezelés esetén, a 3 napos időintervallum betartása mellett, az 1 és 2 éves állományokban a kezeléseket teljes virágzásban javasolt végezni.

 

Légi kijuttatás: nem engedélyezett

 

Gyártói információ:

 

 

NOVAGIB gibberelin A4 savat tartalmaz, olyan növekedésszabályozó anyag, mely a természetes almatermésűekből nyerhető ki. A NOVAGIB alkalmazásával a fejlődő gyümölcs minősége és piacossága számottevően javul, a betakarított gyümölcs héja parásodástól mentes, hibátlan, tetszetős lesz. Ez a hatás a fejlődő gyümölcshéj bőrszövetében okozott kedvező változásoknak köszönhető. Amennyiben a terméket virágzásban, vagy közvetlen fagyos időszakot követően alkalmazza, a NOVAGIB növeli a gyümölcsök mennyiségét körtében, fokozva a gyümölcsök fejlődését.

 

Kezelés és keverések végrehajtása:

Folyamatos keverés mellett a permetező tankját töltsük meg a szükséges víz felével, adjuk hozzá a kimért NOVAGIB anyagot, töltsük fel a tankot a maradék vízzel és a keverést folytassuk a kijuttatás idejéig.

A szükséges vízmennyiség az ültetvény művelésmódjától és a fák méretétől függően eltérő lehet, 300-1000 l/ha között. A párás időben végzett permetezés javíthatja a NOVAGIB hatékonyságát.

Soha ne hagyja a megkevert permetlevet a tankban hosszabb időre.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyaggibberellinek
Hatóanyag mennyiség10g/l
GyártóSUMIAGRO
RendeltetésNövekedésszabályzó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Novagib-1L-novekedesszabalyzo-szer-III-327.pdf Novagib-biztonsagi-adatlap
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó