preloader
Teppeki 50 WG 15 gr LEV rovarölõ szer III.

Teppeki 50 WG 15 gr LEV rovarölõ szer III.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN000538
  • Forgalmi kategória:
    III.
  • Gyártó:
    ISHIHARA
Kultúra Károsító Dózis É.V.I
búza,árpa,rozs,zab,tritikálélevéltetvek0,14 kg/ha28
burgonyalevéltetvek0,16kg/ha14
alma,körte,birs,naspolyalevéltetvek0,14 kg/ha21
õszi-kajszibaracklevéltetvek0,14 kg/ha14
cseresznye,meggylevéltetvek0,12-0,14 kg/ha14
szilvalevéltetvek0,12-0,14 kg/ha21
paprika (szabadföldi,hajtatott)levéltetvek0,12-0,14 kg/ha5
dohánylevéltetvek0,14 kg/hank
disznövények (szabadföldi,hajtatott)levéltetvek0,16 kg/ha-
paradicsom (hajtatott)levéltetvek0,1kg/ha3
uborka (hajtatott)levéltetvek0,14kg/ha3
zöldborsólevéltetvek0,14kg/ha14
olajtöklevéltetvek0,16kg/ha3
sárgadinnye, görögdinnye (szabadföldi)levéltetvek0,1kg/ha1

Leírás

A védekezéseket almatermésűekben, őszibarackban, cseresznyében, meggyben és szilvában levéltetvek ellen, sárgatálas megfigyelés alapján, az első egyedek betelepülésekor, a tömeges felszaporodás előtt kell elvégezni. A készítmény hosszú hatástartammal rendelkezik, ezért a permetezést az esetleges újabb betelepedéskor célszerű megismételni. A készítménnyel tank-kombinációban olaj alapú készítmény vagy adjuváns használata nem javasolt. Erőteljes viaszbevonattal rendelkező levéltetvek (pl. hamvas őszibarack-levéltetű) esetében a hatás fokozása céljából csak olajat nem tartalmazó tapadásfokozó használata engedélyezett.

Szabadföldi és hajtatott paprikában egy vegetációs időszakban csak egy kezelés végezhető. A szükséges további kezeléseket más hatásmechanizmusú szerrel kell elvégezni.

Hajtatott paradicsomban, hajtatott uborkában a levéltetvek (zöld őszibarack-levéltetű, uborka-levéltetű, üvegházi levéltetű) elleni védekezést az első kolóniák megjelenésekor javasolt elvégezni. Ennek időpontja a lombozat rendszeres vizuális megfigyelésével, valamint ragadós sárgalappal végzett csapdázással állapítható meg. A szükséges permetlé mennyiségét a lombozat méretének megfelelően kell megválasztani.

Dísznövény kultúrákban a védekezéseket az első kolóniák megjelenésekor kell elkezdeni, és szükség szerint 1-2 alkalommal megismételni. Dísznövényfajokon előzetes fitotoxicitási vizsgálat elvégzése célszerű.

Kalászosokban az első levéltetű telepek őszi megjelenésekor javasolt a védekezést megkezdeni a vírusátvitel megakadályozása érdekében. Tavasszal az első levéltetű kolóniák megjelenésekor javasolt elvégezni a permetezést.

Burgonyában, zöldborsóban, olajtökben, szabadföldi görögdinnyében, szabadföldi sárgadinnyében valamint dohányban az első levéltetű telepek (kolóniák) megjelenésekor javasolt a védekezéseket megkezdeni.

Zöldborsóban és burgonyában egy tenyészidőszakon belül legfeljebb egyszer lehet kijuttatni a készítményt.

Dohányban legfeljebb két alkalommal, 14 napos permetezési fordulóval lehet egy tenyészidőszakon belül kijuttatni a készítményt

Olajtökben legfeljebb két alkalommal, 7 napos permetezési fordulóval lehet egy tenyészidőszakon belül kijuttatni a készítményt.

A permetlé mennyiségét a lombfelület nagyságától, valamint az alkalmazott gép típusától függően kell megválasztani. A készítménnyel tank-kombinációban olaj alapú készítmény vagy adjuváns használata nem javasolt.

Hatásmechanizmus: idegméreg, amely a chordotonalis szerv működését zavarja. Hatására leáll a levéltetű táplálkozása. Kötődési helye ismeretlen; IRAC: 29.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

 

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagflonikamid
Hatóanyag mennyiség500 g/kg
GyártóISHIHARA
RendeltetésRovarölõ szer
KészletRaktáron

Mellékletek

Fájl Név
Teppeki-50-WG-15-gr-LEV-rovarol-sz-III-3843.pdf Teppeki_MSDS
Teppeki-50-WG-15-gr-LEV-rovarol-sz-III-3844.pdf Teppeki engedélyokirat
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó