preloader
Admiral 10 EC 0,2 L rovarölõ szer II.

Admiral 10 EC 0,2 L rovarölõ szer II.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

A kezeléseket a hajtatási idõszakban, az esetleges rezisztencia elkerülése érdekében legfeljebb két alkalommal, 14 napos intervallumban ajánlott végrehajtani. A készítmény 4-6 hétig megfelelõ védelmet biztosít. A szer beilleszthetõ a zárt termesztõ-berendezésekben használt biológiai védekezési eljárások közé.

A II-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv szükséges.

Szabályozás:

Azon termékeket melyek II.-es kategória alá esnek, a vásárlók, csak érvényes zöldkönyvvel vásárolhatják meg.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
paprika,uborka,paradicsom(hajt.)üvegházi molytetû0,5l/ha3
díszfák,díszcserjék,dísznövények(üvegh)viaszos és teknõs pajzstetvek0,5l/ha-

Leírás

Hajtatott paradicsomban, paprikában és uborkában üvegházi molytetű ellen a védekezést rajzásmegfigyelésre alapozva kell végezni. A készítmény hatóanyaga rovarnövekedést szabályozó hatású, mely a fiatal lárvákon fejti ki hatását. Ezért a tömeges lárvakelés idején kell kipermetezni. Tojás és a kifejlett alak ellen nem rendelkezik hatással, ezért javasolt imágó elleni hatással rendelkező rovarölő szerrel kombinálni. Egy termesztési ciklusban legfeljebb két alkalommal juttatható ki a készítmény, 14 napos időközzel. A további permetezéseket más hatóanyagcsoportba tartozó készítménnyel kell elvégezni. A készítmény beilleszthető a zárt termesztő berendezésekben alkalmazott biológiai eljárások közé, mert a molytetű-fürkészt és a ragadozó atkákat kíméli. Az alkalmazandó permetlé mennyiségét a védendő lombfelület nagyságát figyelembe véve kell megválasztani, de a koncentrációt (0,05 %) a megfelelő biológiai hatás érdekében meg kell tartani. Hajtatott uborka esetében a permetléhez nedvesítő szert szükséges adagolni.

Üvegházi dísznövény kultúrákban, lombhullató és örökzöld díszfákon és díszcserjéken károsító viaszos és teknős pajzstetvek esetében a rajzó lárvák ellen kell időzíteni a védekezést, mert a kifejlett alakokra nem rendelkezik hatással a készítmény.

A piriproxifen IRAC 7C rovarnövekedést szabályozó, kontakthatású (nem felszívódó) hatóanyag.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagpiriproxifen
RendeltetésRovarölõ szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó