preloader

Aurora Full csomag I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Leírás

Előírt növényvédelmi technológia:

A készítményt az őszi búza, őszi árpa 3 leveles állapotától a szárba indulás kezdetéig, tavaszi árpa, zab, fénymag esetében a bokrosodás végéig (posztemergensen) kell kipermetezni. A magról kelő kétszikű gyomnövények 2-4 leveles állapotukban, a ragadós galaj 2-3 levélörvös fenológiai stádiumban a legérzékenyebb a készítményre.

A gyomirtási spektrum szélesítésének céljából kombinálható őszi búzában, őszi árpában, tavaszi árpában, zabban és fénymagban engedélyezett, egy hatóanyagot tartalmazó készítménnyel. Önmagában a magasabb, kombinációban az alacsonyabb dózisban kell alkalmazni. Esetenként a kezelést követően a kultúrnövényen levélperzselésben megnyilvánuló fitotoxikus tünetek jelentkezhetnek, melyeket a kultúra maradéktalanul kinő.

A szerrel ismételt kezelést végezni tilos!

Kultúrgyepben a kezeléseket a gyepalkotó fűfélék szárba indulásának kezdetéig, a gyomnövények 5-10 cm-es állapotáig kell elvégezni. A kijuttatásnál ügyelni kell arra, hogy a permetlé kétszikű kultúrnövényekre ne kerüljön, mert azokat károsítja.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett!

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Aurora-Full-csomag-I-2743.pdf Aurora 40 WG
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó