preloader
Kálium-nitrát Multi K Haifa 1 kg vízoldható mûtrágya
Kálium-nitrát Multi K Haifa 1 kg vízoldható mûtrágya

Kálium-nitrát Multi K Haifa 1 kg vízoldható mûtrágya

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Leírás

Tápoldatozáshoz, lombtrágyázáshoz 100% GG fehér színű porszerű vízoldható műtrágya.

Könnyen, gyorsan és teljes mértékben felvehető a növénynek. Nátrium és klorid mentes. Csak növényi tápanyagokat tartalmaz.

FELHASZNÁLÁSI JAVASLAT

Tápoldatozó rendszerekkel kijuttatható vízben feloldva, illetve lombtrágyaként is funkconál oldat formában. Kiegyensúlyozott tápanyagfelvételt biztosít.

ALKALMAZÁSA (NÖVÉNYKULTÚRA)

Minden hajtatott és szabadföldi kertészeti kultúrában alkalmazható.

Információk

Paraméter Érték
GyártóIKR
RendeltetésVízoldható mûtrágya
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó