preloader
Ammónium szulfát 25 kg KenS 21N+24S mûtrágya

Ammónium szulfát 25 kg KenS 21N+24S mûtrágya

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Azon műtrágyákat amelyeknek az ammónium-nitrátból származó nitrogén tartalma 16 (m/m), vagy ezt meghaladja, kizárólag őstermelőknek és mezőgazdasági vállalkozóknak áll módunkban értékesíteni!

Szabályozás:

Attól függően lehet megkülönböztetni a szakmai felhasználókat, akiknek a rendelkezésére lehet bocsátani a korlátozott robbanóanyag-prekurzorokat, és a lakossági személyeket, akiknek nem lehet a rendelkezésére bocsátani a korlátozott robbanóanyag-prekurzorokat, hogy az adott személy saját kereskedelmi, üzleti vagy szakmai, ideértve az erdészeti, kertészeti és mezőgazdasági tevékenységeket is – akár teljes munkaidőben, akár részmunkaidőben végzett – tevékenységével összefüggő célokra kívánja-e felhasználni az érintett robbanóanyag-prekurzorokat, nem feltétlenül összefüggésben azon földterület nagyságával, amelyen az említett tevékenységet végzik. Ennélfogva a gazdasági szereplők nem bocsáthatnak korlátozott robbanóanyag-prekurzort sem olyan természetes vagy jogi személyek rendelkezésére, akik vagy amelyek szakmai tevékenységüket olyan területeken végzik, ahol az adott konkrét korlátozott robbanóanyag-prekurzorokat általában nem használják szakmai célokra, sem olyan természetes vagy jogi személyek rendelkezésére, akiknek vagy amelyeknek a tevékenysége nem kapcsolódik semmilyen szakmai célhoz.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Leírás

AS 21 Ammóniumszulfát univerzális műtrágyaként alkalmazható az összes szántóföldi növényre: őszi és tavaszi gabonákra, ipari és kapásnövényekre, a réteken, valamint a zöldség- és gyümölcstermesztésben. Különösen ajánlott a keresztes növények (tavaszi repce – kora-tavaszi, vetés előtti trágyázásához, párlófű, mustármag, káposzta, karfiol, karalábé), hüvelyesek, burgonya, hagyma, póréhagyma, fokhagyma és torma, illetve az őszi lombtrágyázásához. Az AS 21 ammónium szulfát alkalmazása mindenekelőtt vetés előtt vagy a földművelési tevékenységeket megelőzően ajánlott, összekeverve azt a talajjal, vagy lombtárgyaként a várható eső előtt.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
RendeltetésVízoldható mûtrágya
KészletRaktáron

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó