preloader

Cyperkill 25 EC 5 L rovarölõ szer III.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN000548
  • Forgalmi kategória:
    III.
Kultúra Károsító Dózis É.V.I
kalászosokvetésfehérítõ bogarak,levéltetvek0,15 l/ha10
káposztarepcerepcefénybogár,repcebecõormányos0,15 l/ha10
paprika,paradicsomzöld õszibarack levéltetû,gyapottok-bagolylepke0,2 l/ha3
paprika,paradicsomüvegházi molytetû0,4 l/ha3
almaalmamoly0,15-0,2 l/l/ha3
szõlõszõlõmolyok0,15-0,2l/ha10

Leírás

Kalászosokban a vetésfehérítő bogarak ellen a kártevő tömeges betelepedésekor, vagy a lárvák kelésének fő időszakában célszerű a védekezést elvégezni. A gabona-levéltetvek ellen az első kolóniák kialakulása idején ajánlott kijuttatni a szert.

Repcében a repcefénybogár és a repcebecő-ormányos elleni védekezést az imágók táblára történő betelepedése idején kell elvégezni.

Almában almamoly ellen előrejelzés alapján, a lárvakeléskor célszerű elkezdeni a védekezéseket. Elhúzódó rajzás esetén nemzedékenként 2–3 kezelés is szükséges lehet. Megkésett védekezéskor a magasabb dózis alkalmazása javasolt.

Szőlőben szőlőmolyok ellen szexferomon-csapdás előrejelzés alapján a fiatal lárvák ellen a főrajzást követően, nemzedékenként 1–2 alkalommal célszerű elvégezni a kezeléseket. Elhúzódó rajzáskor a kezeléseket 7–10 nap múlva javasolt megismételni. A védekezések hatékonyságát az időben és jól elvégzett zöld munka kedvezően befolyásolja.

Szabadföldi paprikában és paradicsomban zöld őszibarack levéltetű ellen az állománykezeléseket sárgatálas megfigyelés alapján, az első egyedek betelepülését követően, a kis kolóniák kialakulása előtt célszerű elkezdeni és a védekezéseket a telepnövekedés idején javasolt megismételni.

Hajtatott paprikában és paradicsomban üvegházi molytetű ellen a kezeléseket az első kis kolóniák kialakulása előtt ajánlott elkezdeni. A készítmény elsődlegesen a fiatal L1 és L2 lárvák ellen hatékony. A védekezéseket az imágókra és a fiatal lárvákra irányozva javasolt elvégezni és a kezeléseket javasolt többször megismételni. Gyapottok-bagolylepke ellen a védekezéseket előrejelzés alapján 5–7 naponként megismételve, a kultúrnövény generatív stádiumában célszerű elvégezni.

A készítményhez nedvesítőszer hozzáadása általánosan javasolt.

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagcipermetrin
RendeltetésRovarölõ szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó