preloader
Yara Vita Gramitrel  10L lombtrágya
Yara Vita Gramitrel  10L lombtrágya

Yara Vita Gramitrel 10L lombtrágya

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Leírás

YaraVita GRAMITREL

A YaraVita Gramitrel megfelelő kombinációban tartalmaz elemi mikroelemeket a gabonafélék lombtrágyázásához.

A folyékony kiszerelés megkönnyíti a termék mérését, kitöltését, és bekeverését az adagoló tartályba.

Az összeválogatott alapanyagok tisztasága garancia arra, hogy a lombtrágya felhasználása biztonságos és a betakarított termény az élelmiszerlánc valamennyi pontján megfelel az elvárásoknak.

A megfelelő részecske méretnek köszönhetően a lombtrágya felvétele gyors és hatása hosszantartó. Ez csökkenti a kijuttatások számát, így pénzt és időt takaríthatunk meg vele.

A lombtrágya széleskörűen keverhető, így könnyű más agrokémiai termékekkel együtt használni, ezzel spórolva időt és pénzt. Fontos viszont, hogy minden esetben ellenőrizzük a keverhetőséget, a bárki számára hozzáférhető www.tankmix.com weboldalon, vagy mobilalkalmazáson.

Tápelemek

  • N 64 g/l

  • MgO 260 g/l

  • Cu 50 g/l

  • Mn 150 g/l

  • Zn 0 g/l

  • Forma: Folyékony

Kalászosok

2-4 l/ha adagban a második nódusz megjelenéséig. Szükség esetén 10-14 naponként ismételhető. Őszi vetésű növényeknél (őszi búza, árpa) az első kezelés elvégzése a téli fagyok beállta előtt javasolt. 2-2,5 l/ha adagban kiegészítő kezelés ajánlott a zászlóslevél teljes kifejlődéséig . Szükséges vízmennyiség: - minimum 200 l/ha - légi kijuttatás: minimum 50 l/ha

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
HatóanyagT
GyártóYARA
KészletRaktáron

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó