preloader
Vulcan Rapid N21 1000L lombtrágya

Vulcan Rapid N21 1000L lombtrágya

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Leírás

Hatóanyagok

Vulcan Rapid N21

Nitrogén lombtrágya magnéziummal, foszforral és mikroelemekkel

A RapidN21 koncentrátum összetett hatóanyag tartalmú termék, amellyel nagy mennyiségben tudunk nitrogént pótolni és mindazon elemeket, amelyek fokozzák a növény anyagcseréjét. Lágy vízben oldott tiszta karbamid és Vulcan Keserűsó + ME+P keveréke (magnézium-szulfát és klorid, valamint foszforsav és mikroelemek). Nem tartalmaz az egészségre káros formaldehidet, oldószereket, segédanyagokat. Az amid-nitrogén hatóanyagot a növény nem csak talajon, de levélen keresztül is képes nagy mennyiségben felvenni. Megfelelő dózisban és kijuttatási körülmények között még nagy mennyiségben sem vált ki perzselést vagy növényi stresszt.

  • jelentős mennyiségben tudunk nitrogént pótolni
  • levélen és talajon keresztül is hasznosul
  • nagy dózisban sem perzsel
  • száraz vagy hideg időszakban is felvehető tápanyag
  • keverhető növényvédő szerrel
  • kiváltható vele egy-egy szilárd nitrogén fejtrágya
  • növeli a termés mennyiségét és javítja a minőségét

Hogyan javasolt használni

A Vulcan RapidN21 koncentrátumot lombtrágyázások alkalmával javasolt használni, szántóföldi, gyümölcsös és kertészeti kultúrákban. Hatóanyag tartalma fokozza a növekedést, a termésképződést. Különösen javasolt olyan időszakban a használata, amikor a növény nitrogén és egyéb tápanyag felvétele akadályozott, ha hideg vagy száraz a talaj. A nitrogén alapú lombtrágyákat eredményesen használhatjuk, amikor a növény érés és szemtelítődés időszakában van.

A termék keverhető a legtöbb növényvédő-szerrel és lombtrágyával. Több termék együttes kijuttatása esetén érdemes keverési próbát és a növény kis részén ellenőrzést végezni. A terméket a Vulcan Power, tapadásfokozóval együtt érdemes használni.

Az amid-nitrogén és magnézium alapú lombtrágyákat tágabb dózisokban alkalmazhatjuk. Általános irányelv, hogy az időjárási és a növényvédő szerek okozta stresszhelyzetekben, vagy az érés időszakában használatuk eredményesebb.

Szántóföldi növények: 10-40 liter/ha mennyiségben; 2-4 alkalommal tenyészidőszakonként

Gyümölcsök: 15-40 liter/ha mennyiségben; 2-4 alkalommal tenyészidőszakonként

Kertészeti növények: 20-50 liter/ha mennyiségben; 3-6 alkalommal tenyészidőszakonként

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
GyártóVULCAN
KészletRaktáron

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó