preloader
Natur Biokál 01 / 1.000 L IBC növénykond

Natur Biokál 01 / 1.000 L IBC növénykond

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Leírás

Minden szántóföldi és kertészeti kultúrában eredményesen használható, önmagában vagy növényvédő szerekkel kombinálva. A készítmény használata során nő a fotoszintézis aktivitása, javul a kondíció, ezáltal nő a termés mennyisége és –minősége. A növénykondicionálónak jelentős hatása van a kórokozókra és a kártevőkre, ezáltal a növény egészségügyi állapotára, kondíciójára és teljesítményére. A Biokal 01 alkalmas a vetőmagok csávázására, és a talajélet növelésére. Amennyiben a lombfelületet komolyabb mechanikai sérülés éri (pl jég-, homokverés) alkalmas a lombozat gyors, hatékony megújítására.

 

Összetétele:

–  különböző gyógynövények speciális termálvizes kivonata (57%)

–  biohumusz kivonat (38%)

–  illóolajok (5%)

–  makro- és mikroelemek

–  aminosavak

–  más szerves savak

–  gyökér növekedését serkentő anyagok

–  enzimek

–  fehérjék

Felhasználás:

A termék kontakt hatású, ezért csapadék és öntözés hatására lemosódik a növény felületéről.

– szántóföldi növények lombkezelésére 10-20 l/ha mennyiségben, a tenyészidőszak alatt 2-4 alkalommal, 5-6%-os töménységben kijuttatva,

– zöldségfélék lombkezelésére 10-15 l/ha mennyiségben, a tenyészidőszak alatt 4 alkalommal, 5-6 %-os töménységben kijuttatva,

– gyümölcskultúrákban: almában 15-20 l/ha mennyiségben, szederben 10 l/ha mennyiségben, szőlőben 15-30 l/ha mennyiségben a tenyészidőszak alatt 3-4 alkalommal, 5-6%-os töménységben kijuttatva.

– Vetőmag csávázáshoz (gabona, zöldség magvak, burgonya gumó) 25%-os töménységű oldattal (kb 2 kg vetőmaghoz 0,5 l Biokal 01 és 1,5 l víz)

– Kiskertben: 10 l vízhez 0,5 dl Biokal 01

A termékcsalád mindenki számára elérhető, mert a vásárláshoz nem szükséges növényvédelmi engedély. Házi kiskertekben is alkalmazva teljesen vegyszermentesen termelhető meg minden növény.

Keverhetőség:

A Natur Biokal termékcsalád tagjait réz tartalmú készítményekkel nem lehet keverni! A kemikáliákkal egy menetben való kijuttatás során felerősíti a növényvédő szer hatását, így a kezelések száma lecsökkenthető.

Amennyiben van lehetőség, a kijuttatást önmagában kell megoldani.

A Biokal 01 nem tartalmaz szintetikus vegyi anyagokat. Biokal 01 környezetbarát, az állatokra, növényekre és emberekre nem káros.

Élelmezés-egészségügyi várakozási idő: 0 nap.

Munka-egészségügyi várakozási idő: 0 nap.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
GyártóBIOKÁL
KészletRaktáron

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó