preloader
Control DMP 1L ph szabályzó lombtrágya

Control DMP 1L ph szabályzó lombtrágya

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Leírás

A Control DMP foszforsavat és felületaktív anyagokat tartalmazó lombtrágya. Az ideális 5,5-6,5 értékre csökkenti a permetezéshez használt víz pH-ját, ezáltal növeli a növényvédő szeres kezelések eredményességét, stabilitását és mérsékli a hatóanyag-veszteséget. A készítmény csökkenti a felületi feszültséget, ezáltal jobb terülést és tapadást biztosít. Nitrogéntartalma oldja a levél viaszrétegét, ennek köszönhetően segíti más lombtrágyák és a növényvédő szerek bejutását a sejtekbe.

A Control DMP-ben található foszforsav a permetlé pH-jának csökkentése mellett gátolja a csapadékképződést és stabilan homogenizálja a tankkeveréket is. Használatával elkerülhető a perzselés és csökkenthető a terméskiesés mértéke, emellett rendszeres alkalmazása segít feloldani és eltávolítani a korompenész és a mézharmat tüneteit. Használata szermaradványmentes, alacsony hektárdózisa és hatékonyságfokozó tulajdonságai miatt pedig kedvezőbb kezelési költséggel számolhatunk.

Használata: 

Alkalmazza lombtrágyaként szaktanácsadás alapján, annak hiányában pedig az alábbiak szerint:

Gyümölcsben, zöldségkultúrákban, ipari- és dísznövényekben a kezdeti pH-értéktől függően az ajánlott dózis 20-200 ml/ 100 l.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
GyártóVALAGRO
RendeltetésPH szabályzó lombtrágya
KészletRaktáron

Mellékletek

Fájl Név
Control-DMP-1L-2692.pdf CONTROL-DMP_rev-2.0_hu
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó