preloader
Kálium-nitrát Ultrasol K Plus 25kg mûtrágya

Kálium-nitrát Ultrasol K Plus 25kg mûtrágya

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Azon műtrágyákat amelyeknek az ammónium-nitrátból származó nitrogén tartalma 16 (m/m), vagy ezt meghaladja, kizárólag őstermelőknek és mezőgazdasági vállalkozóknak áll módunkban értékesíteni!

Szabályozás:

Attól függően lehet megkülönböztetni a szakmai felhasználókat, akiknek a rendelkezésére lehet bocsátani a korlátozott robbanóanyag-prekurzorokat, és a lakossági személyeket, akiknek nem lehet a rendelkezésére bocsátani a korlátozott robbanóanyag-prekurzorokat, hogy az adott személy saját kereskedelmi, üzleti vagy szakmai, ideértve az erdészeti, kertészeti és mezőgazdasági tevékenységeket is – akár teljes munkaidőben, akár részmunkaidőben végzett – tevékenységével összefüggő célokra kívánja-e felhasználni az érintett robbanóanyag-prekurzorokat, nem feltétlenül összefüggésben azon földterület nagyságával, amelyen az említett tevékenységet végzik. Ennélfogva a gazdasági szereplők nem bocsáthatnak korlátozott robbanóanyag-prekurzort sem olyan természetes vagy jogi személyek rendelkezésére, akik vagy amelyek szakmai tevékenységüket olyan területeken végzik, ahol az adott konkrét korlátozott robbanóanyag-prekurzorokat általában nem használják szakmai célokra, sem olyan természetes vagy jogi személyek rendelkezésére, akiknek vagy amelyeknek a tevékenysége nem kapcsolódik semmilyen szakmai célhoz.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Leírás

 

Az Ultrasol® K Plus kálium-nitrát az ideális káliumforrás a kiemelkedő növények termesztéséhez, további nitrát-nitrogénnel a növény általi gyors felszívódás érdekében. Klorid mentes és minden vízoldható forrással keverhető. Ez a kombináció teszi az Ultrasol® K Plus-t a legteljesebb körű és leghatékonyabb vízoldható K-forrássá a maga nemében.

 • Az Ultrasol® K Plus nagyon alacsony klorid-, nátrium- és nehézfém-tartalommal rendelkezik.
 • Ez egy szabadon folyó, finom kristályos por, amely gyorsan oldódik vízben.
 • Minden vízben oldódó műtrágyával keverhető, és a legtöbb peszticiddel is kompatibilis a lombozat kijuttatásában.
 • A nitrát nitrogén nem illékony, és fokozza más kationok (K+, Ca2+, Mg2+) felvételét.
 • Alacsony N/K arányának köszönhetően az Ultrasol® K Plus minden növényre és növekedési szakaszra alkalmas, beleértve a virágzási és érési szakaszokat is.
  
   
  Technical information
  Nitrate nitrogen (N - NO3): 13.7% (min.)
  Kálium
  (K2O):
  46.3% (min.)
  Kálium
  (K):
  38.4% (min.)
  Klorid
  (Cl):
  < 0.2%
  Oldhatóság
  (g/l at 20°C):
  316
  Oldhatatlanok
  :
  < 0.005%
  pH (solution at 5%): 8 - 10
  Forma:  
  Kristályos, szagtalan por
  Szín: Fehér

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
RendeltetésVízoldható mûtrágya
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Kalium-nitrat-Ultrasol-K-Plus-25kg-mtr-4435.pdf Ultrasol K Plus
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó