preloader

Wuxal Oilseed 5L lombtrágya

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

.

Leírás

A Wuxal Oilseedet a speciális molibdén-tartalma miatt a repce technológiákba javasoljuk beilleszteni. A lúgos kémhatású talajokon a száraz időjárási periódusokban a Mn-elláttottság segítésére, a hiánytünetek megelőzésére alkalmazzuk!

Hatásmód:

A bór a gyökérfejlődéstől, az intenzív növekedési fázison át a virágok jó termékenyüléséig minden fenológiában fontos. Mindig a legfiatalabb részeken hiányzik, mert a növényen belül nehezen képes az idősebb levelekből a hajtáscsúcs irányába szállítódni. A kén az intenzív növekedési időszakokban a jó N-hasznosuláshoz elengedhetetlen, mindkét olajos kultúra kifejezetten magas kéntartalommal bír, és hiányában a legfiatalabb növényi részek klorotikussá válnak. A mangán a redox folyamatok fontos tápeleme, hiányában a növényi anyagcsere zavart szenved. A növényben szintén rosszul szállítódik, a hiánytünete a fiatalabb növényi részeken és gyakran a Mg-hiánytünetekkel vegyesen jelenik meg. A molibdént a keresztes virágúak tartalmazzák nagyobb mennyiségben a szántóföldi kultúrák közül. A talajban nagyon kis mennyiségben van jelen, és a szulfátok is csökkentik a felvehetőségét. A legújabb repce lombtrágyák új alkotóeleme.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
GyártóKWIZDA
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó