preloader

Importált termékek

Riza 250 EW 5L gombaölõ szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
búza, árpa, rozs, zab, tritikálegabona lisztharmat, gabona rozsda, helmintospóriumos- és szeptóriás betegségek, kalászfuzariózis1 l/ha30
káposztarepce (õszi)alternáriás, botritiszes, plenodómuszos és szklerotóniás betegségek0,75-1,0 l/ha35
káposztarepce (õszi)fagykárcsökkentés0,5-1,0 l/ha35
almatermésûeklisztharmat, varasodás0,5 l/ha28
csonthéjasokblumeriellás levélfoltosság, monília, tafrinás, gnomóniás levélfoltosság0,75-1,0 l/ha14
szõlõlisztharmat, szürkepenészes rothadás0,4 l/ha35

Leírás

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagtebukonazol
RendeltetésGombaölõ szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó