preloader
Rimel 25 SG 300 g gyomirtó szer I.

Rimel 25 SG 300 g gyomirtó szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN001315
  • Forgalmi kategória:
    I.
  • Gyártó:
    INNVIGO

Azon műtrágyákat amelyeknek az ammónium-nitrátból származó nitrogén tartalma 16 (m/m), vagy ezt meghaladja, kizárólag őstermelőknek és mezőgazdasági vállalkozóknak áll módunkban értékesíteni!

Szabályozás:

Attól függően lehet megkülönböztetni a szakmai felhasználókat, akiknek a rendelkezésére lehet bocsátani a korlátozott robbanóanyag-prekurzorokat, és a lakossági személyeket, akiknek nem lehet a rendelkezésére bocsátani a korlátozott robbanóanyag-prekurzorokat, hogy az adott személy saját kereskedelmi, üzleti vagy szakmai, ideértve az erdészeti, kertészeti és mezőgazdasági tevékenységeket is – akár teljes munkaidőben, akár részmunkaidőben végzett – tevékenységével összefüggő célokra kívánja-e felhasználni az érintett robbanóanyag-prekurzorokat, nem feltétlenül összefüggésben azon földterület nagyságával, amelyen az említett tevékenységet végzik. Ennélfogva a gazdasági szereplők nem bocsáthatnak korlátozott robbanóanyag-prekurzort sem olyan természetes vagy jogi személyek rendelkezésére, akik vagy amelyek szakmai tevékenységüket olyan területeken végzik, ahol az adott konkrét korlátozott robbanóanyag-prekurzorokat általában nem használják szakmai célokra, sem olyan természetes vagy jogi személyek rendelkezésére, akiknek vagy amelyeknek a tevékenysége nem kapcsolódik semmilyen szakmai célhoz.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
kukorica (takarmány)évelõ és magról kelõ egyszikû, néhány magról kelõ kétszikû gyom40-60g/hank

Leírás

A készítmény egy vegetációs időszakban csak egy alkalommal használható!

A készítményt kukoricában (takarmány) posztemergensen, a kultúrnövény kelése után, annak 3-6 leveles fejlettségekor kell kijuttatni. A magról kelő egyszikű gyomnövények ellen, azok 1-3 leveles állapotában 40-50 g/ha, gyökérváltásuk után 50-60 g/ha a szükséges szermennyiség. Évelő egyszikűek ellen a kezelést azok 10-20 cm-es nagyságánál kell elvégezni, 40-60 g/ha szermennyiség felhasználásával. A készítményre érzékeny magról kelő kétszikű gyomnövények esetében azok 2-4 leveles fejlettségénél van a kijuttatás optimális időpontja.

A gyomirtó hatás fokozásának érdekében a permetléhez minden esetben nedvesítő szer hozzáadása szükséges.

A készítmény önmagában az alábbi gyomnövények ellen hatékony: kakaslábfű (Echinochloa crus-galli), fakó muhar (Setaria pumila), termesztett köles (Panicum miliaceum), pirók ujjasmuhar (Digitaria sanguinalis), fenyércirok (Sorghum halepense), tarackbúza (Elymus repens), selyemmályva (Abutilon theophrasti), szőrös disznóparéj (Amaranthus retroflexus), karcsú disznóparéj (Amaranthus powellii), vadrepce (Sinapis arvensis).

A készítmény nem használható olyan területen, ahol a kukorica vetése előtt szerves foszforsav-észter hatóanyagú rovarölő szerrel talajfertőtlenítést végeztek. Szerves foszforsav-észterrel kezelt állományban csak a kezelést követő 7 nap elteltével végezhető a készítménnyel gyomirtás.

Normál vetésváltás esetén a betakarítást követően nincs veszélye az utóvetemény károsodásának. Kertészeti, zöldség és dísznövény kultúrák vetése, telepítése előtt kérje ki a gyártó cég munkatársainak véleményét!

Ha a készítménnyel kezelt kultúrnövény kipusztul, akkor a kezelt terület csak kukoricával, burgonyával vagy paradicsommal vethető, illetve ültethető újra.

A rimszulfuron hatóanyag a HRAC „B”, acetolaktát-szintetáz működést gátló herbicidcsoporton belül a szulfonil-karbamid hatóanyagcsoportba tartozik.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagrimszulfuron
Hatóanyag mennyiség250g/kg
GyártóINNVIGO
RendeltetésGyomirtó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Rimel-25-SG-300-g-gyomirto-szer-I-3924.pdf RIMEL-25-SG
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó