preloader
Principal Plus 440 gr gyomirtó szer I.

Principal Plus 440 gr gyomirtó szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

A készítményt a kukorica 3-7 leveles fenológiai állapotában lehet kijuttatni.

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN000586
  • Forgalmi kategória:
    I.
  • Gyártó:
    CORTEVA

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
kukorica (takarmány)magról kelõ és évelõ egy és kétszikû gyomok330-440 g/hank

Leírás

A készítményt a kukorica 3-7 leveles fenológiai állapotában kell kipermetezni, amikor a magról kelő egyszikű gyomnövények 1-3 levelesek, az évelő egyszikűek átlagos magassága 15-25 cm.
A magról kelő kétszikű gyomfajok 2-4 leveles korukban a legérzékenyebbek a készítményre, a Cirsium arvense tőlevélrózsás állapotában, a Convolvulus arvensis, Calystegia sepium 15-20 cm-es fejlettségekor.
Felhasználható önmagában 330 - 440 g/ha mennyiségben,
vagy osztott kezelés formájában 220 g/ha + 220 g/ha dózissal. Osztott kezelés esetén a két kezelés időpontja között 8-10 napos eltérésnek kell lennie. Évelő egy- és kétszikű gyomnövények esetében az engedélyokiratban meghatározott magasabb dózisban kell felhasználni.
A készítményhez a gyomirtó hatás fokozása érdekében etoxilált izodecil alkohol összetételű nedvesítőszer hozzáadása szükséges 0,1 %-os koncentrációban.
A permetlé készítésekor először a gyomirtó szereket kell bekeverni, majd ezt követően a nedvesítőszert. Szerves foszforsav-észterrel kezelt állományban csak a kezelést követő 7 nap elteltével végezhető a készítménnyel gyomirtás.
 
Légi kijuttatás: nem engedélyezett
 

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagnikoszulfuron+rimszulfuron+dikamba
Hatóanyag mennyiség92 g/kg+23 g/kg+550 g/kg
GyártóCORTEVA
Rendeltetésgyomirtó szer
KészletRaktáron

Mellékletek

Fájl Név
Principal-Plus-440-gr-gyomirto-szer-I-255.pdf msds_principal_plus_sccessor_t_clp
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó