preloader
Corte 5L gyomirtó szer II.

Corte 5L gyomirtó szer II.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN001020
  • Forgalmi kategória:
    II.
  • Gyártó:
    KITE/DOW

A II-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv szükséges.

Szabályozás:

Azon termékeket melyek II.-es kategória alá esnek, a vásárlók, csak érvényes zöldkönyvvel vásárolhatják meg.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
Sörárpaévelõ és magról kelõ kétszikû gyomok, árvakelésû napraforgó0,8-1l/haNK
Búza, árpa. tritikálé, rozs, zabévelõ és magról kelõ kétszikû gyomok, árvakelésû napraforgó0,8-1l/haNK
---NK

Leírás

A Corte SE gyomirtó permetezőszer azonos a 04.2/1908-1/2018. NÉBIH számon engedélyezett Mustang Forte gyomirtó permetezőszerrel"

A készítmény egy vegetációs időszakban csak egy alkalommal használható!

Őszi kalászosokban (őszi búza, őszi árpa, rozs, tritikále) a készítményt tavasszal, a kultúrnövény bokrosodásának kezdetétől a két nóduszos állapotáig lehet kijuttatni 0,8-1,0 l/ha dózisban.

Tavaszi kalászosokban (tavaszi búza, tavaszi árpa (sörárpa is), zab) a készítményt a kultúrnövény 3 leveles állapotától a két nóduszos állapotáig lehet kijuttatni 0,8 l/ha dózisban.

A magról kelő kétszikű gyomnövények 2-4 leveles korukban, a ragadós galaj (Galium aparine) 3-4 levélörvös, a mezei acat (Cirsium arvense) tőlevélrózsás állapotában a legérzékenyebb a készítményre.

A készítménnyel kezelt gabona szalmáját gombatermesztéshez komposztként felhasználni tilos! A Mustang Forte gyomirtószerrel kezelt gabona szalmájának a termelő gazdaságában kell maradnia, felhasználásával készült szerves trágyát a kétszikű kultúra vetése, ill. ültetése előtt 7 hónappal a talajba kell dolgozni!

Utóvetemény: Az alkalmazást követő évben ne kerüljön a területre pillangós virágú kultúra (bab, borsó, lencse, szója). Kötött talajon, száraz időjárási körülmények között a burgonyafélék (Solanaceae) családba tartózó kultúrnövények (burgonya, paradicsom, paprika, dohány, padlizsán (tojásgyümölcs) károsodhatnak!

A 2,4-D 2-etilhexil észter hatóanyag a HRAC „O” herbicidcsoporton belül a fenoxi-alkán karbonsavak hatóanyagcsoportba, az aminopiralid hatóanyag a HRAC „O” herbicidcsoporton belül a piridiloxil-alkánkarbonsavak hatóanyagcsoportba tartozik, míg a floraszulam hatóanyag a HRAC „B” herbicidcsoporton belül az acetolaktát-szintetáz működést gátló triazol-pirimidin-szulfonanilid hatóanyagcsoportba sorolható.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyag2,4-D+aminopiralid+floraszulfam
Hatóanyag mennyiség271 g/l+10g/l+5g/l
GyártóKITE/DOW
RendeltetésFelszívódó hatású szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó