preloader
Mistral WDG 700 1kg gyomirtó szer II.

Mistral WDG 700 1kg gyomirtó szer II.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN000239
  • Forgalmi kategória:
    II
  • Gyártó:
    ADAMA

A II-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv szükséges.

Szabályozás:

Azon termékeket melyek II.-es kategória alá esnek, a vásárlók, csak érvényes zöldkönyvvel vásárolhatják meg.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
burgonyamagról kelõ kétszikû gyomok0,5-1,2kg/hank
szójamagról kelõ kétszikû gyomok0,4-0,5kg/hank

Leírás

A készítmény egy vegetációs időszakban csak egy alkalommal használható!

A készítményt burgonyában kelés előtt 1 %-nál magasabb szervesanyag tartalmú talajokon 0,8-1,2 kg/ha mennyiségben kell kijuttatni, a szekunder bakhátak kialakítása után. Hatáskiegészítés céljából a burgonyában engedélyezett, magról kelő egyszikű gyomnövényeket irtó készítménnyel kombinálható. Állományban a burgonya kelése után 0,5 kg/ha dózisban, akkor kell alkalmazni, amikor a hajtások hossza átlagosan 5-10 cm. A készítményt 25°C feletti hőmérsékleten állományban tilos kijuttatni, mert károsíthatja a burgonyát. Ha a kezelés napján magas hőmérséklet várható, akkor a permetezést az esti órákban kell elvégezni.

Szójában 1,0 %-nál magasabb szerves anyag tartalmú talajokon a kultúrnövény vetése után, kelése előtt (preemergensen) kell kipermetezni 0,4-0,5 kg/ha dózisban. Hatáskiegészítés céljából a hasonló technológiával engedélyezett, magról kelő egyszikű gyomnövényeket irtó készítménnyel kombinálható.

Lucernában a készítmény 0,8-1,0 kg/ha mennyiségben használható fel egyévesnél idősebb állományban, a nyugalmi időszakban, késő ősszel, vagy tél végén, kora tavasszal. Sarjadó lucernát kezelni tilos, mert a szer perzselést idéz elő.

A metribuzin hatóanyag a HRAC „C” (HRAC 5), fotoszintézis gátló herbicidek a PS-II fotokémiai rendszerben herbicidcsoporton belül az asszimmetrikus triazinok hatóanyagcsoportba sorolható.

Légi kijuttatás: nem engedélyezett

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagmetribuzin
Hatóanyag mennyiség700 g/kg
GyártóADAMA
RendeltetésGyomirtó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Mistral-WDG-700-1kg-gyomirto-szer-II-178.pdf MISTRAL_hu_v5
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó