preloader
Dicopur Top 464 SL 5L gyomirtó szer I.

Dicopur Top 464 SL 5L gyomirtó szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN000965
  • Forgalmi kategória:
    I.
  • Gyártó:
    BAYER

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
búza(õszi)árpa(õszi),kukorica(takarmány)magról kelõ és évelõ kétszikû gyomok0,8-1l/hank

Leírás

A készítmény egy vegetációs időben csak egyszer használható!

A készítményt az őszi búza, őszi árpa 4-6 leveles fejlettségétől a bokrosodás végéig lehet kijuttatni.

Kukoricában a kultúrnövény 10-20 cm-es fejlettségénél kell a kezelést elvégezni, a magról kelő kétszikű gyomnövények 2-4 leveles állapotában.

Az acat (Cirsium arvense) tőlevélrózsás korában, az aprószulák (Convolvulus arvensis), a sövényszulák (Calystegia sepium) intenzív növekedési szakaszukban, amikor a hajtásaik átlagosan 15-20 cm hosszúak, a legérzékenyebbek a készítményre

Légi kijuttatás: nem engedélyezett

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyag2,4D + dikamba
Hatóanyag mennyiség344g/l+120g/l
GyártóBAYER
RendeltetésGyomirtó szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Dicopur-Top-464-SL-5L-gyomirto-I-306.pdf msds Dicopur Top
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó