preloader
Ranman Top 5 L gombaölõ szer III.

Ranman Top 5 L gombaölõ szer III.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Házikerti dózis: 8-10 ml/10 liter víz.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
burgonyaburgonyavész0,5l/ha7
paradicsom (szabadföldi, hajtatott)paradicsomvész0,5l/ha3
tojásgyümölcs (hajtatott)fitoftórás betegség0,25-0,5l/ha*3
uborka (szabadföldi)peronoszpóra0,5l/ha3
uborka (hajtatott)peronoszpóra0,25-0,5l/ha3
cukkini (szabadföldi)peronoszpóra0,5l/ha3
cukkini (hajtatott)peronoszpóra0,25-0,5 l/ha*3
sütõtök, spárgatök,patiszon,lopótök,pézsmatök (szabadföldi)peronoszpóra0,5l/ha3
-* növénymagasságtól függöen-3
---3

Leírás

Házikerti dózis: 8-10 ml/10 liter víz.

Előírt növényvédelmi technológia:

Burgonyában és paradicsomban (szabadföldi és hajtatott) a készítményt a fertőzésveszélyes időszakban előrejelzésre alapozva, preventív jelleggel, legkésőbb az első tünetek megjelenésekor célszerű kijuttatni. A kezelést fertőzési nyomástól függően 7-14 napos időközönként szükség szerint (legfeljebb 4 alkalommal) célszerű megismételni. Súlyos fertőzésveszély fennállásakor a rövidebb (7-10 napos) permetezési forduló alkalmazása ajánlott.

Kiskultúrás felhasználások: Hajtatott tojásgyümölcs, uborka és cukkini kultúrákban a kezeléseket előrejelzésre alapozva, megelőző jelleggel, de legkésőbb az első tünetek megjelenésekor célszerű elkezdeni. A készítmény dózisát a fenti táblázat alapján a növények magasságához kell igazítani. A kezeléseket a fertőzési veszélytől függően 7-14 naponként célszerű megismételni. Fertőzésre erősen hajlamosító körülmények között a rövidebb (7 napos) permetezési forduló alkalmazása ajánlott.

Szabadföldi uborkában és tökfélékben (cukkini, sütőtök, spárgatök, patisszon, lopótök, pézsmatök) kultúrákban a készítményt előrejelzésre alapozva, megelőző jelleggel, de legkésőbb az első tünetek megjelenésekor célszerű kijuttatni. A kezeléseket a fertőzési veszélytől függően 7-14 naponként javasolt megismételni. Fertőzésre erősen hajlamosító körülmények között rövidebb (7 napos) permetezési forduló alkalmazása ajánlott. Minden esetben törekedni kell az egyenletes és teljes permetléfedésre, még a lombozat belsejében is. A rezisztencia kialakulásának megelőzése érdekében készítményt más hatásmechanizmusú a felsorolt betegségek ellen ható hatóanyagokat tartalmazó készítményekkel együtt, vagy szerrotációban, alternálva szükséges kijuttatni. Hatásmechanizmus: A ciazofamid sejtlégzést gátló, felszívódó hatóanyag (FRAC kód: 21)

Légi kijuttatás: nem engedélyezett

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagciazofamid
RendeltetésKontakt hatású szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó