preloader
Orvego 1L gombaölõ szer I.

Orvego 1L gombaölõ szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

 • Kategória:
 • Cikkszám:
  IN000780
 • Forgalmi kategória:
  I.
 • Gyártó:
  BASF

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
burgonyaburgonyavész0,8 l/ha7
szõlõ(bor,csemege)peronoszpóra0,8 l/ha35

Leírás

Előírt növényvédelmi technológia:

 • Burgonyában:

A készítmányt fertőzésveszély esetén preventív jelleggel, fertőzési nyomástól függően 5-10 napos időközönként szükség szerint célszerű alkalmazni. Súlyos fertőzésveszély fennálláskor a rövidebb (5-10 napos) permetezési frduló alkalmazása ajánlott. Minden esetben törekedni kell az egyenletes és teljes permetléfedésre, még a lombozat belsejében is.

 • Szőlőben:

A gombaölő szere peronoszpóra ellen megelőző védekezésre használható fel a "fürtkezdemények határozottan láthatók" és a "bogyószineződés" fenológiai állapotok között. A permetezéseket előrejelzésre alapozva, preventíven kell megkezdeni és szükség esetén 10-14 naponta megismételni. Törekedni kell az egyenletes permetléfedetség elérésére. A permetlé mennyiségét az ültetvény művelésmódjától, a lombozat nagyságától, valamint az alkalmazott géptipustól függően kell megválasztani!

Légi kijuttatás nem engedélyezett!

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagametoktradin + dimetomorf
Hatóanyag mennyiség300 g/l+225 g/l
GyártóBASF
RendeltetésGombaölõ szer
KészletRaktáron

Mellékletek

Fájl Név
Orvego-1L-gombaol-szer-III-3507.pdf ORVEGO_30492031_SDS_CPA_HU_HU_11-0
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó