preloader
Kusabi 1L gombaölõ szer II.

Kusabi 1L gombaölõ szer II.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

A II-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv szükséges.

Szabályozás:

Azon termékeket melyek II.-es kategória alá esnek, a vásárlók, csak érvényes zöldkönyvvel vásárolhatják meg.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
Szõlõ (bor,csemege)lisztharmat0,2-0,3l/ha28

Leírás

Kusabi hatásmódja
A Kusabi – ban található pyriofenon egy új a benzolpyridin hatóanyagcsoportba tartozó gombaölő hatóanyag, mely kiváló hatékonyságú a lisztharmatfélék (Erysiphe, Leveillula, Podosphaera, Sphaeroteca stb.) ellen. A pyriofenon a növény szöveteibe szívódva, valamint gőzfázisban fejti ki a hatását. A kijuttatás után azonnal kialakul a gázburok és folyamatos védelmet biztosít 10-14 napon keresztül. A pyriofenon gátolja a lisztharmatgomba micéliumának növekedését és a spóraképződést. Kusabi a fürtön és levélen egyaránt hatékony. Nincs negatív hatással a szüret után az erjedési folyamatokra, a bor ízét és minőségét nem befolyásolja. A hasznos rovarokra veszélytelen, szőlőben engedélyezett más készítményekkel tankkeverékben kijuttatható.

Javasolt növényvédelmi technológia:
Szőlőben lisztharmat ellen a kezeléseket előrejelzésre alapozva, az első tünetek megjelenésekor kell megkezdeni, majd a fertőzés nyomásától függően 10-14 naponta megismételni. A kijuttatás során törekedni kell arra, hogy a fürtök még a lombozat belsejében is megfelelően fedettek legyenek, ehhez szükséges a 600-1000 l/ha-os lémennyiség alkalmazása.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagpyrifenon
RendeltetésFelszívódó hatású szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Kusabi-1L-gombaol-szer-II-2811.pdf Kusabi_MSDS
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó