preloader
Kumar 10kg gombaölõ szer III.

Kumar 10kg gombaölõ szer III.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
almaventúriás varasodás, leptotiriumos ( légypiszok) betegség2,5kg/ha1
áfonya, ribizli, szeder, köszméte, málna, (szabf., hajt.) csipkebogyólisztharmat3-5kg/ha1
szamóca (szabf., hajt.)lisztharmat3kg/ha1
paradicsom (hajt.), uborka, sütõtök, pézsmatök, spárgatök, lopótök, cukkini, patisszon (szabf., hajt.)lisztharmat1,5-3kg/ha1
vöröshagyma, fokhagyma, mogyoróhagyma, gyöngyhagyma (szabf.)sztemfíliumos betegség3kg/ha1
gyökér és gumós zöldségek (szabf.)lisztharmat3kg/ha1
spárga (szabf.)sztemfílium3kg/hank
aroma és fûszernövények (szabf., hajt.)lisztharmat3kg/ha1

Leírás

Javasolt növényvédelmi technológia

  • Almában

a kezeléseket ventúriás varasodás ellen előrejelzésre alapozva, megelőző jelleggel szükséges megkezdeni és a fertőzési veszélyhelyzettől függően 8-10 napos időközönként megismételni. Légypiszok betegség ellen szintén megelőző jelleggel, a fertőzésre hajlamosító körülmények (hűvös, párás, csapadékos időjárás) fennállása esetén közvetlenül a sziromhullást követően javasolt a kezelések megkezdése.

A lisztharmat elleni kezeléseket bogyósokban, csipkebogyóban, hajtatott paradicsomban, kabakosokban, gyökér és gumós zöldségfélékben, aroma- és fűszernövényekben előrejelzésre alapozva, megelőző jelleggel, de legkésőbb az első tünetek megjelenésekor szükséges megkezdeni és a fertőzési veszély nagyságától függően 7-10 naponta megismételni. Kabakosoknál a dózis növénymagassághoz történő igazítása támrendszeres termesztésre értendő. Síkművelésben a nagyobb, 3,0 kg/ha-os dózis kijuttatása javasolt. A sztemfíliumos betegség elleni kezeléseket hagymafélékben előrejelzésre alapozva, megelőző jelleggel, de legkésőbb az első tünetek megjelenésekor, spárgában megelőző jelleggel, előrejelzésre alapozva a fertőzési veszélyhelyzet kialakulásakor szükséges megkezdeni és fertőzési veszély nagyságától függően 7-10 naponta megismételni. Más készítményekkel történő együttes kijuttatás növénykárosító hatású lehet az arra érzékeny növénykultúrákban. 

Gyártói ajánlás

Nem javasolt a KUMAR együttes alkalmazása:

- Permetezési segédanyagokkal (pH szabályozó szer, nedvesítőszer stb.)

- Vízoldható műtrágyákkal

- EC formulációjú növényvédő szerekkel

- Réz-tartalmú termékekkel (kivéve csökkentett fémréz tartalmú réz-hidroxid hatóanyagtartalmú készítmények- max 35% fémréz)

- Kén készítményekkel

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagkálium-hidrogén-karbonát
RendeltetésGombaölõ szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó