preloader
Green Star 5L gombaölõ szer I.

Green Star 5L gombaölõ szer I.

A legjobb árak eléréséhez LÉPJ BE vagy REGISZTRÁLJ és ha kell alkudj!

  • Kategória:
  • Cikkszám:
    IN001130
  • Forgalmi kategória:
    I.
  • Gyártó:
    KWIZDA

A I-es forgalmi kategóriába eső termékek átvételéhez érvényes zöld könyv és növényvédelmi szerződés vagy kiállított növényvédelmi-növényorvosi vény szükséges.

Szabályozás:

A növényvédelmi tevékenységről szóló 43/2010. (IV. 23.) FVM rendelet módosítása értelmében a szakirányító a továbbiakban kizárólag olyan személy részére állíthat ki növényorvosi vényt, akivel a növényvédelmi szolgáltatás nyújtásáról írásbeli szerződést kötött.

A rendelet szerint a szerződés időtartamának - a közterületek kivételével - legalább egy vegetációs időszakot kell felölelnie, mely az elővetemény betakarításától a fő növény betakarításáig tart. Amennyiben a vegetációs időszak az adott kultúra tekintetében (pl. őszi búza, őszi káposztarepce) a rendelet a hatályba lépésének időpontjában már megkezdődött, úgy a szerződés időtartama kivételesen rövidebb időszakra is szólhat.

A jelenleg érvényben lévő szabályozás értelmében ez a termék csak üzletünkben személyesen átvehetőek. Futárszolgálattal kiszállítása nem lehetséges.

Kultúra Károsító Dózis É.V.I
búza,árpa,rozs,tritikálégabonalisztharmat,kalászfuzariózis,rozsdabetegségek,1L/ha35
búza,árpa,rozs,tritikáléhálózatos-csíkos-fahéjbarna levélfoltosságok--

Leírás

Prémium gombaölő szer kalászfuzáriózis ellen egyedülálló gyári kombinációban.

Kalászos kultúrákban a permetezést akkor javasoljuk, amikor a kalászok jelentős része már megjelent, a készítmény kiváló kuratív hatása és hosszú hatástartama megfelelő védelmet biztosít a rozsda és a fuzárium fertőzésekkel szemben. Védekezésünk hatékonyságát jelentősen növeli, ha duplaréses fúvókákat és a magasabb lémennyiséget használjuk. További részletes információ az engedélyokiratban.

Hatásmód
A tebukonazol szisztémikus mozgása és a trifloxistrobin mezosztémikus tulajdonsága együtt az elképzelhető legkomplettebb hatást eredményezi. A készítmény így kiváló kuratív hatással, de emellett rendkívül hosszú hatástartammal is rendelkezik. A nagymennyiségű, hatékony triazolnak köszönhetően a készítmény felhasználási ideje így rugalmasabb, mint a hagyományos strobilurin kombinációké, mivel itt a triazol komponens kurativitása nagyobb mértékben érvényesül. Kiváló fungicid hatása mellett erőteljes levélzöldítő és termésnövelő tulajdonsággal is rendelkezik. Kísérletek sora igazolta, hogy a trifloxistrobinnal kezelt növények anyagcseréje felgyorsul, az asszimilátáknak a szemekbe való beépülése fokozódik. Ha a termeléstechnológia más elemeit (tápanyag utánpótlás, fajta, talajművelés) ezzel összhangba hozzuk, úgy a Green Star® alkalmazásával jelentősen nőhet a termés mennyisége és javulhat annak minősége.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkéken található használati utasítást!

Információk

Paraméter Érték
Hatóanyagtebukonazol + trifloxistrobin
Hatóanyag mennyiség200g/l+100g/l
GyártóKWIZDA
RendeltetésGombaölõ szer
KészletRendelésre

Mellékletek

Fájl Név
Green-Star-5L-gombaol-szer-I-2826.pdf GREEN STAR
Morainput logó
M input logó
Maros farmer logó
M Aqua logó
Biokal logó
Inpex logó
M gold logó